perjantai 11. maaliskuuta 2011

Silmälasit netistä

Joku päivä vielä uskaltaudun menemään silmäleikkaukseen mutta nyt toistaiseksi vielä käytän piilareita ja rillejä.
Tilasin viikko sitten koekäyttöön netistä 6 kehykset ja noita siis sain ilman postikuluja sovitella ja sopivat ihanaiset kehyksetkin löytyi.Kävin vielä erikseen näöntarkastuksessa optikolla josta sain silmälasireseptin ja palautin kaikki kehykset ja reseptin takaisin ja nyt jäin odottelemaan uusia rillejäni.Tosiaan toivon että kerkeevät tulla ettei isän tarvitsisi niitä Turkkiin lähetellä.
Minulla oli viime keväänä myös samaisesta paikasta kehyksiä soviteltavana mutta silloin en vielä ostanut vaikka kuudesta parista kehyksiä silloinkin ainakin kolmet olisi olleet mieluisat samoin myös tällä kertaa..jos olen käynyt ihan liikkeissä kiertämässä niin yleensä olen vasta kolmannesta liikkeestä löytänyt sitten sopivat että sinällään heidän mallinsa Favopticilla ovat olleet todella miun kasvoihin sopivia ja eipähän ole tarvinnut juosta liikkeestä liikkeeseen sovittelemassa.
Tällä kertaa valitsin hyvinkin erilaiset mitä normaalisti olen tottunut käyttämään mutta uskon että totun uuteen ilmeeseeni hyvinkin nopeaan.
Monilla on huonoja kokemuksia netistä tilaamisesta ja niin myös minulla mutta jotenkin toi edullinen hinta tuossa laittoi minut taas jälleen kerran asialle vaikka siis köyhänhän ei kannattaisi ostaa mitään halpaa ;D
Piilarit sitten tilasinkin LensAwaylta ja sielläkin toimitus on aina ollut huippunopeaa ja mikä hauska niin sain 15 minuuttia tilauksen tekemisen jälkeen jo viestin puhelimeeni että piilarit on laitettu matkaan:)tänään varmasti tulevat mutta meillä on tullut niin paljon tänään täällä lunta että posti on varmasti ainakin pari tuntia myöhässä!
Kuva:Favoptic

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Tulinkin heti vastavierailulle ja kiva kun taas postailet täällä. Aika kätevää kun voi tuolla tavalla kokeilla kotona kehyksiä;) Ja mahtavaa Turkin matkaa ja siellä oloa.Kuinka pitkäksi ajaksi menet tällä kertaa?

Marizu kirjoitti...

Kiva kun tulit!
Alustavasti menen sillä ajatuksella että myöskin jään:)Mutta ei kuitenkaan ole varma jos päättäisimme Suomeen palata kesän jälkeen joten en oikein uskalla sanoa varmuudella mitään :D
Mutta asumaan menossa kuitenkin:)

halvat silmälasit kirjoitti...

itsekkin tilaan nykyään pelkästään netistä silmälasit. parhaimmillaan laadukkaat ja ok näköisetkin linssit saa kolmellakympillä eli ei mitään järkeä maksaa optikkojen hintoja!

silmälasit netistä kirjoitti...

Joo, tuolta lenswayltä saa tosi edullisesti sekä silmälasit netistä että piilarit. Kannattaa kokeilla!