torstai 24. maaliskuuta 2011

Toimiikos toimiikos?


Eli blogger on taalla Turkissa bannattu joten en valilla ole paassyt kaymaan taalla hallintapaneelinkaan kautta ja tata kautta sııs nytkin kirjoittelen!
Ktunnelia kun olen kayttanyt niin nayttaa silta etta blogistani puuttuu bannerıkuva ja lukijatkin vai olenkohan itse ne onnistunut saataessani havittamaan?
İlmat on olleet luonnollisesti aurinkoisıa ja illat viileita paıvalampotila jotakuinkin 20 astetta joten tarettu on kylla!
Tanaan olin kylailemassa ystavani luona ja sain tietysti kuulla etta lisakiloja on tullut talven aıkana.
Turkkilaiset naiset huomaavat taman erittain hyvin eriasia on mainıtsevatko he siita :D on myos heita jotka tuntuvat aina sanovan niita kohteliaisuuksia vaikka omasta mielestani nayttasınkin ihan rahjaselta!Meinasin kylailyn jalkeen menna linkilla kotia mutta kavelin kun kaikui korvissa liikaa kilo sana :D
Sain ihanan kaverin linja-auto matkalla tullessani Antalyasta Alanyaan ja toivon nakevani hanet viela kerran taalla ennenkuin han lahtee takaisin Istanbuliin han on mun ikainen nainen joka on ikansa asunut Hollannissa hanella on turkkilaiset vanhemmat, kolme vuotta sıtten han pakkasi laukkunsa ja tuli Turkkiin jaadakseen!todella mielenkiintoista oli jutskailla hanen kanssaan ja meilla kemiat oli kylla kohdillaan!Mıe olen muutenkin sellainen hypersosiaalinen ihminen etta saan kavereita vaikka mista :D Mies useasti sanookin etta olen liian sosiaalinen :D
En varmaan pysty kommentoimaan bannauksen takia mutta katsellaan!

3 kommenttia:

jenni kirjoitti...

heips. koita näiden ohjeiden mukaan laittaa asetukset
http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html

niin sun pitäs päästä turvallisesti läpi bloggeriin jne :)

ekku kirjoitti...

banneri puuttuu,mut muuten sivu näyttää entiseltään.Kiva kuulla susta.

Annu kirjoitti...

Kiva tietää, että pääsit perille Alanyaan, ja sait seuraa pitkälle matkalle. On hullunkurista lukea suomea ilman ää:tä ja Öö:tä !
Noista venäläisistä - olin saada halvauksen kun 15 vuoden jälkeen Kemerin hotelleissa ja ravintoloissa suurin osa turisteista puhui silkkaa venäjää. Karin ja Eilan (Jukan setä) uusi naapurikin oli venäläinen. Sille ei näköjään voi mitään, että me suomalaiset näytetään venäläisiltä.