sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Joskus ei vaan voi olla hiljaa..


Aurinkoinen paiva ja  olin kavelemassa kauppahallille kaverin luokse, matkan varrella semmonen 7 vuotias tyttö juoksee mua vastaan oletin etta ilosta kiljuen isa perassaan mutta mitapa silmani nakivatkaan siina isa nappasi tyttöaan kaikkien nahden letista repien muutaman kerran ja seuraavaksi potkaisi selkaan ja yrıtti viela kiskaista nyrkilla paahan ja viela vahan tukasta pyörittaen..mie luonnollisesti pysahdyin ja olin suu auki..sitten vaan huomasin jo huutaneeni Turkiksi jotain ja mies jatkoi matkaansa kotipihalle hieman hapeisen oloisena ja tyttö itkien..toisaalta tollaiset idiootit on vaarallisia ihan kenelle vain etta ehka olis vaan parempi jos osais olla hiljaa..kaikenmaailman paskiaisia sita taallakin vaan on ei sille mitaa mahda tuli vaan itselle tosi paska mieli tuosta!

7 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

Tuoolainen isa(tai aiti) tekee tuota kylla luultavammin harva se paiva.Taallakin voi tehda lastensuojeluilmoituksen,mutta harvempi sita tekee,kuin sitten vasta,kun on jo tapahtunut jotain vakavampaa.

Emine kirjoitti...

Kyllä pistää vihaksi tollainen idiootti! Toivottavasti tytön löylytys ei jatkunut kotona. Varmaan huusit ihan vaistomaisesti.
Eikö kukaan muu puuttunut asiaan?

Marizu kirjoitti...

Sateenkaari:sehan se juuri onkin ja tuossakin tapauksessa uskon etta aihe oli vielapa hyvin pieni:( pelasivat ilmeisesti muiden kanssa jalkapalloa jne..tosin aihe kui aihe ei moiseen kaytökseen oikeuta:/
Emine:no toivotaan ettei jatkunut!ihan vaistomaisesti avauduin kun suoraan sanoen kiehahti..toisaalta jos en olisi mitaan sanonut oisin havennyt itseani..joku putiikin pitaja sanoi heti mun jalkeen jotain en tieda sitten mita..

Siivetön kirjoitti...

KA-MA-LAA!!!

Oon ihan äärettömän herkkä jo muutenkin kaikelle paskalle jonka nään kohdistuvan lapsiin. Tänään ilmoitin itseni kirkon ulkomaanapuun koska näin niin järkyttävää kuvaa telkusta (liittyi katulapsiin). Toivon että muutaman euron kuukausilahjoituksesta on jollekulle edes vähän apua.

Tää nyt ei liittynyt tuohon sun juttuun, mutta jos olisin itse ollut näkemässä tuota, olisin varmaan sortunut väkivaltaan O:

Marizu kirjoitti...

Siivetön:tuo on hyva tapa auttaa apua tarvitsevia:)
Jos toi ois tapahtunut yhtaan metria lahempana ois munkin laukku heilunu ihan huomaamatta!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas törkeä isä! Onneksi uskalsit kuitenkin puuttua asiaan, ja tyttö pääsi ainakin nyt vähemmällä. Valitettavasti tuollaisia ilkeitä ja sanoin kuvaamattoman paskoja vanhempia on!

Hei, kerrohan hieman vinkkinä, että millainen paikka Alanya on ja milloin sinne on parasta matkustaa?
Täällä suunnittelen matkaa turkkiin poikani kanssa joko syyslomaksi tai sitten hiihtolomaksi? Ja mistä kannattaa katsella lippuja ja edullisia hotelleja?

Oikein hyvää viikon jatkoa halien kera!

Marizu kirjoitti...

Janskula:sanos muuta!

Alanya on tosi ihana paikka ainakin miun mielesta ja taalla on hyvat mahdollisuudet tehda kaikkea mahdollista!Sie voisit katsella vaikka nelosen matkaoppaita tai lueskella netista enemman inffoa:)
Syysloma on viela ihan kivaa aikaa tanne tulla ellei jopa parasta kun ei ole niin kuuma enaa mutta lampimat ilmat siltikin!Lippujen hintoja kannattaa katsella vahan joka matkantarjoajalta detur taitaa olla suht edullisin mutta esim akkilahtöja saa edullisesti joka paikasta!
Suomesta ainakın detur nazar finnmatkat tjareborg ja lomamatkat myyvat pakettimatkoja tanne:)