tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kaunis paiva!


Rannalle suuntasi tanaan tieni niin kirkkaalta taivaalta paistoi aurinko!
Turisteja jo jonkun verran enemman kun viimeksi kaydessani ,yhden Saksalaisen sainkin kuvaan;)
Rupesi tekemaan kovasti mieli veneretkelle kun veneet tulivat lahelle musiikkeineen,varmaan lahiviikkoina mennaan kavereiden kanssa ellei mies jaksa lahtea mukaan.
Ahh oli se vaan mukava maata ja relata pitkasta aikaa olis ollut melkein taydellista jos tuo alitmman kuvan ruottalainen nainen olisi edes hetkeksi sulkenut suunsa tai puhunut puolet hıljemmalla volyymilla:D

5 kommenttia:

nea kirjoitti...

ihania rantakuvia! ei kyl yhtään helpota tätä kesän ja Turkkiin pääsyn odotusta :D

Marizu kirjoitti...

Hih no ei varmasti:D
Mihin pain Turkkia matkustat?

Tuikku kirjoitti...

Yhyy, tuli karmee ikävä sinne.. On se kumma paikka tuo Alanya kun siitä näkee edes yhden kuvan ni tulee oikeasti niin järjetön ikävä sitä paikkaa että oikein itkettää.. Hulluna muutenkin matkusteluun ja haluan nähdä paljon eri paikkoja mutta kyllä se on tuo Alanya jonne aina haluan palata uudelleen ja uudelleen.. Ja ehkäpä sitten muutaman vuoden päästä ihan pysyvästi.. ;) Syyskuuta odotellessa, koko syyskuu on varattu vain ja ainoastaan Alanyalle.. :D Hyviä jatkoja sinulle sinne :D

-Tuikku

nea kirjoitti...

Alanyaan :P siellä ekaa kertaa viime keväänä ollessa kyl rakastuin ihan mielettömästi siihen paikkaan ja pakkohan sitä on päästä kesällä uudestaan ;-)

Syksyllä olis suunnitelmissa Istanbuliin päin tuttuja katsomaan, on varmasti ihana paikka sekin :)

Marizu kirjoitti...

Tuikku ja Nea:Monella tuntuu olevan juuri noin etta Alanya jaa mieleen ja haluaa vain takaisin itsekkin olen reissannut mutta Alanya on mun paikka ehdottomasti:)
Ja tervetuloa molemmille!