torstai 21. huhtikuuta 2011

Omaksi iloksi!

Joskus on vaan paivia kun katsoo aamulla peiliin ja nakee siella peikon..tai ainakin itselle niin useasti kay!
Tanaan paatin menna kampaajalle koska kulmakarvatkin vaati siistimista ja mietin josko sitten ottaisin kikkuratkin ja niinpa teinkin ihan omaksi iloksi!
Homma hoitui nopeasti kun oli kaksi kihartamassa hiuksia ja taalla se on hyvin normaalia etta useampi saataa hiusten parissa..eipahan tarvitse niin kauaa istuskella.
Kulmat siistittiin sellaisella naru systeemilla itse olen jo siihen tottunut ekat kerrat aikoinaan sattui:/ taaskin kysyttiin haluanko viikset pois mutta kieltaydyin kohteliaasti..edelleenkaan en tunnusta etta mulla kasvaisi yhtaan ylimaaraista karvaa huulten ylapuolella:D



Kampaajalta meninkin kauppahalliin moikkaamaan ystavaani ja kaikki huomasi heti mun kauniin tukan..tosin siella ne huomaa aina kaiken muunkın..ystavani kehui kovasti hiuksiani mutta 25 liiraa kulmista ja kiharoista oli kuulemma liikaa sehan on siis jotakuinkin 12,50 euroa tuon hoidon olisi kuulemma pitanyt saada 15 liiralla!noh ehka ensi kerralla!itse olin kuitenkin ihan tyytyvainen.

2 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Tosi kivan näköiset hiukset. Sopii hyvin sinulle. Hintakaan ei päätä huimaa. Täällä varmaan saisi toisen kulman nypittyä samaan hintaan.:)

Maya kirjoitti...

Kiitos:)no joo totta Suomen hinnat ovat tosiaankin muutenkin ihan pilvissa!:D