tiistai 12. huhtikuuta 2011

Turkkilaiset häät

Treffasin likat kauppahallilla josta jatkettiin matkaa yhden ystavan kotiin jossa viela himppasen laittauduttiin valmiiksi ja tehtiin viimeisia ehostuksia, kauhea kiire tuntu olevan mutta johtui siita kun taa mun ystava kenella on toi yritys kauppahallissa ei sielta aikaisemmin paassyt lahtemaan.
Viimeisten saatojen jalkeen paastiin siita eteenpain kavelemalla mie oletin etta meilla olis ollu kyyti mutta korkkarit jalassa valittamatta silti kavelin keskustaan miulla olis ollu toiset kengat laukussa mutta kun jo melkein juostiin niin en kehannut niita ruveta vaihtamaan!
Juhlapaikkana toimi Alanyan kaupungin juhlasali ja paikalle paastyamme hiukka jannitti se sisalle meno:D no sisaan asti sitten paastiin ja musiikki raikasi ihan taysilla! ja vieraita oli mun arvion mukaan ainakin 300 ellei tuplasti?
Haaparia itse en edes tuntenut ja ei edes heidan lahellaan sellain istuttu etta olisin saanut hyvaa kuvaa..Turkissa voit vieda haihin siun kaverinkin jos sut on kutsuttu joten oli normaalia etta sain haihin menna 'kuokkavieraana'.Meilla oli kylla tosi kiva meininki omalla porukalla mein poydan vieressa istui toinen porukka kauppahallilta joten meilla tais olla omat bileet keskenamme;)
Tanssilattialla oli kova tunku ja etenkin miehet tanssivat paljon..Turkkilaiset miehet eivat yleisesti ottaen halua etta vaimonsa menevat sinne eteen tanssimaan sen voin sanoa kun kolmesta likasta yksikaan ei tuon asian takia halunnut lahtea kanssani tanssimaan..no sain mie sitten tanssiseuraa sellasesta pıkkasen vanhemmasta turkkı naisesta joka oli mein porukassa myöskin! vaihdon sen partnerin aika nopeasti sellaiseen 4-vuotiaaseen pikkuprinsessaan!sen silmat sadehti niiiiin kauniisti onnesta kun sai tanssia miun kanssa jaa kylla mieleen ainiaaksi!
Jotain ohjelmaa siella haaparin luona taisi valilla olla ja kakunleikkauskin.. hetken jo mietin etta miten koskaan voin edes palaa tuosta kakusta saada kun porukkaa on nain paljon mutta kylla vain sainkin...tarjoilu olikin jarjestetty niin etta tarjoilijat paloittelivat kakun ja isoilla tarjottimilla kantoivat valmiit palat pahvilautasineen ja haarukoineen vauhdilla pöytiin!oikeastaan aika katevaa kun ei tarvitse juhlavaen seisoskella tuntitolkulla tuon takia!Kakku oli oikein hyvaa ja kermaista muuta tarjottavaa pikkusuolaisten ja keksien ja veden ja pepsin lisaksi ei ollutkaan ja toisaalta aika kalliiksi olisi tullutkin ruokahaat tuollaiselle porukalle :D
Haat alkoivat jo seitsemalta ja me oltiin paikalla vasta yheksalta eli siis pari tuntia myohassa silti porukkaa tuli ja meni kokoajan viimeisimmat vieraat taisivat tulla paikalle vasta kymmenelta!
Me likat lahdettiin kavelemaan kotiin joskus puolenyon aikaan, vaihdoin siina matkalla kengat pakottikin jo niin kovin jalkoja etta oli pakko;)









Mulle nama olivat siis ekat Turkkilaiset haat ja ne jaivat kylla tosi positiivisina mieleeni, tallaiset isot juhlat kaikkien pitaisi saada kokea!itse rakastan turkkilaista musiikkia ja se soi niin kovalla etta olin taivaassa!! tosin saalitti ajoittain niiden lasten korvat ;)
Kuvat eivat ole kovin hyvia mutta tassa teille silti jotain!

2 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Kiva, kun otit meidät mukaan häihin. Kuvista pääsi hyvin tunnelmaan :) Turkkilaiset häät taitavat olla rennommat kun meillä.
Mitä hääpari sai lahjaksi? Rahaa? Kultaa?

Maya kirjoitti...

kiva etta tykkasit:)
Haapari sai lahjaksi tosiaan rahaa ja kultaa ne annettiin jo edellisena paivana haaparille tai haaparin vanhemmille:)
Turkkilaiset haat on todellakin rennommat ja tunnelma aivan toisenlainen kuin suomi haissa:)