maanantai 2. toukokuuta 2011

Pikku reppanatPerjantaisin kayn yleensa aina hengaamassa ainakin hetken kaverin luona vihannesmarkkinoilla siina samalla ratsaan aina pari elainkauppaa ja vaadin koirille vetta..nuo elainkaupan omistajat kun ovat ilmeisesti kasittaneet etta jos ei vetta anna paljon nii koira ei siihen surkean pieneen hakkiin pissaisikaan niin paljoa:(
Kylla tulee aina paha mieli rekkujen puolesta hyvin on nuutuneen oloisia ja kun työntekija pyynnöstani sita vetta siihen jarsittyyn kuppiin laittaa pennut heiluttavat hantaansa ja juovat innolla aivan kuin se olisi hyvin harvinaista herkkua.
Viime kesana kavin muutaman kerran myös valittamassa kun pentuja oli sijoitettu hakkeineen suoraan auringonpaisteeseen joku paiva ne varmasti viela hermostuu miuhun mutta sita odotellessa...ja elainten puolesta...ei se mitaan kenellekkaan maksa jos eksymme(mina tosin tarkoituksella)elainkauppaan ja ihmettelemme aaneen työntekijaa katsoen miksi koirilla ei ole vetta?

4 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Oi kun ihania pikku hauvasia! En voi tajuta, miten joku voi kohdella eläimiä niin huonosti - vieläpä eläinkaupan pitäjä! Törkeää estää pennuilta niiden tarpeet :(

Onneksi on sinun kaltaisia ihmisiä, jotka välittävät. Toivottavasti pikkuisille löytyy pian uudet omistajat ja hyvä koti!

Yaelian kirjoitti...

Voi pieniä parkoja! Täällä en ainakaan (onneksi)ole eläinkaupassa törmännyt pentuihin,niitä siis myydään muuta kautta.Kauheaa jättä pentu ilman vettä vaan jotta ei pissaisi,sehän on eläinrääkkäystä!Onneksi sinä sentään puutut asiaan:)

Boncuk kirjoitti...

Todennäköisesti sielläkin on jokin eläinsuojelujärjestö tai aktiivinen taho, jolle kannattaa mainita asiasta. Ehkä he kiinnostuvat valistamaan paikallisia liikkeenharjoittajia??

Marizu kirjoitti...

Kiitos Elegia ja Yaelian eipa tassa voi itsekkaan kun paata pyöritella ja ihmetella ihmisten julmuutta :/

Boncuk tuosta oli kaverin kanssa puhetta ja han sanoi etta kokoajan niista tehdaan ilmoituksia mutta mikaan ei muutu kun ehka myytavien koirien maara:(