maanantai 8. elokuuta 2011

Töita ja helletta!

Syy miksi en ole paivitellyt blogia on yksinkertaisesti ajan puute ja saamattomuus silloin kun sita aikaa olisi..Onnistuin saamaan töita kun olin viettanyt 3 kuukautta kaverin hedelmakaupassa tarjouksiahan tuli kokoajan millon ravintolaan sisaanheittajaksi milloin vaatteiden myyjaksi mikaan ei kiinnostanut niin paljoa etta olisin mennyt, kun sitten eras kaunis paiva miulta asiakas kysyi mista olen kotoisin ja kun sanoin etta Suomesta ja hetken asiakasta kuunneltuani  tattadaa hyva ettei kirjoiteltu työsopimusta jo silla hetkella ;D
Kesakuusta lahtien olen painanut töita aamu kasista puoli kuuteen asti ja ekat viikot oli todella uuvuttavia,jokseenkin tuntuu etta vasta nyt alkaa helpottumaan kun on paassyt sisalle työhön ja alkaa osata omaa työtaan enemman.
Mie ihan oikeasti rakastan tata työta joka paiva on varmasti erilainen, tutustun erilaisiin ihmisiin ja tunnen etta miuhun luotetaan mutta kuitenkin haluan pitaa työpaikkani tiedon itsellani mutta matkaopas en ole;)
Taalla on muuten tanaan ollut niin kuuma ilma etta kun kavin tauolla ulkona niin rillit huurtui :D ihan hammastyin itsekkin...töista lahdettyani hymyilin bussipysakilla itsekseni kun nain turistien kavelevan hikea puskien kuin saharassa vetta vailla :D kuinkahan moni ajattelee ettei enaa koskaan Alanyaan elokuussa :D mutta toisethan rakastaa kuumuutta(hullut):D
Viime sunnuntaina kavin veneretkella sunnuntait onkin miun ainoita vapaa paivia niin pitaa ottaa kaikki ilo irti veneen luokse tuli jossain vaiheessa se banaanivene, menin sitten siihen kyytiin ja istuin siella viimosena ja tietty kaikki pahimmat pomput tuli miulle hemmetti mie melkein tipuin ja varmast oisin lentanytkin ellei se kuski olis pysahtyny (havettikin vahasen)no yks herrasmies vaihtoi miun kanssa samalla paikkaa ja helpotti kummasti vauhdista pysty jopa nauttimaan :Dkadet oli muuten 4 paivaa kipeet tuo jalkeen joten jatan seuraavan kerran tuon banaanilla ratsastamisen niille joilla on toimivat kasilihakset..20 liiraa piti tuosta huvista maksaa mutta onpahan kokeiltu!

5 kommenttia:

Emine kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia. Mukavaa, että olet saanut töitä. Oletko muuttanut pysyvästi Alanyaan? Taidankin jättää banaaniajelun väliin, kun seuraavan kerran pääsen Turkkiin;) Kaikkea hyvää teille!

ii kirjoitti...

Et voi pitää meitä jännityksessä työn laadun suhteen! :D Aika hienoa, jos ihminen löytää töitä, josta pitää!

Yaelian kirjoitti...

Kiva kuulla että olet löytänyt sieltä töitä,joten se kai tarkoittaa että nyt jäät sinne kokonaan? Ja nautippa sitten niistä vapaapäivistä!

Annu kirjoitti...

Hieno asia tuo työpaikka, mikä onkin suom naiselle tärkeää saada omaa palkkaa. Etpäs olisi 5 v sitten arvannut, miten on elämäsi erilaista mitä Suomessa.

Marizu kirjoitti...

Kauheeta miten mulla on mennyt tein kommentoimiset ihan ohi:/no nyt kun sain päivitystä laitettua niin kai riittää vastauksiksi!