sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Päivä paloasemalla!

Perjantaina päätettiin likkakaverin kanssa että lauantaina ei nyhjötetä kotona vaan jotain kivaa pitää keksiä,jo illalla hän ilmoitti että viedään hänen muksunsa paloasemalle koska siellä on avoimet ovet,ensiajatukseni olivat että miten tulen siellä viihtymään?? mutta ajattelin että no mitäpäs tässä muutakaan;)

Lauantaina sitten mentiin muksujen kanssa puolenpäivän aikoihin paikanpäälle ja siellä olikin täysi tohina päällä oli palomiestä,ensihoitajia,koneita ja vehkeitä ja lapsille kivoja palomieshattuja.
Itse joulupukkikin oli päässyt tulemaan ja jakoi lapsille karkkeja.

Olen asunut Lappeenrannassa jotakuinkin 26 vuotta ja nyt siis ainakin omasta mielestäni kävin ensimmäisen kerran paloasemalla, mietin että olenko ennen onnistunut koulusta lintsaamaan vai eikö meidän lapsuudessa ollut niin paljoa avoimia ovia?






Tapahtuma oli mielestäni hienosti järjestetty ja jäi oikein positiivinen kuva Lappeenrannan paloasemasta!

Opin jotain uuttakin: jos tv syttyy palamaan ja ei ole esim. sammutuspeitettä sen voi sammuttaa vedellä!eikä tule sähköiskua!

2 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Varmasti opettavainen ja mielenkiintoinen päivä niin lapsille kuin vähän vanhemmillekin. Minäpä en tiennyt, että telkkarin saa sammuttaa vedellä. Jostain on jäänyt hokema päähän, että missään tapauksessa ei saa toosaan heittää vettä. :D

Maya kirjoitti...

Joo en itsekkään tosiaan tiennyt eikä kaverini myöskään!Hän niin jo pojillensa kehui että "äiti tietääkin nämä jo kaikki!"palomies sitten sanoi että myös vedellä voi sammuttaa telkkarin:D