maanantai 5. joulukuuta 2011

Musiikkimausta;)

Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan klassisesta heviin.Sitä laulua jota rakastan autolla ajellessani saatan kuitenkin inhota baarin tanssilattialla, kaikki riippuu aina tilanteesta.
Viime yönä eksyin taas you tubeen ja kuuntelin sieltä taas niin paljon vanhoja Scorpions biisejä että ne soi päässä varmasti vielä ylihuomennakin.

Mietin että meillä soi aina "scorpparit" koulun discoissa ja vaikkei sanoista mitään ymmärretty oli ne niiiin tunteikkaita jo silloin ja ahh niin ihanat muistot jääneet ekoista hitaista jne.. näinköhän näitä biisejä vielä ala-asteen discoissa soitetaan vai onko tilalle tulleet Petri Nygårdit?;)

Miun kestosuosikeita on varmasti Madonna,Scorpions,Leevi and the leavings ja onhan noita ja tokikaan en jokaisesta heidän biisistä tykkää mutta enimmäkseen kylläkin... uusin sellainen jonka faniksi voin itseni lukea on Pink mutta lähinnä ne hitaammat biisit ei niinkään ne tanssihitit;) niin ja Chisu tietysti ainoana Suomalaisena naisena vienyt mun korvat ihan täysin oon ihan in love <3

Minkäslainen on teidän musiikkimakunne?
2 kommenttia:

ii kirjoitti...

Hevi ja Cem Karaca ;) No ei vaan, kyllä mäki kuuntelen aika laajasti myös, noita ehkä eniten kuitenki tällä hetkellä. Onneksi on Spotify ni ei täysin jämähdä oman levykokoelman "aarteisiin".

Maya kirjoitti...

Pitää vissiin ihan googlettaa mitä on cem karaca:D
Spotify on mun yksinäisten iltojeni ehdoton piristys!